Lukisan Kehidupan ~~

ini kisah aku…

Saya mengantuk~

Seriusss aku amat mengantuk sekarang ni…dari tadi sudah paksa mata ni tebuka…adessss…baca buku pun rasa mcam tetutup ja mata ni..hurmm sekarang ni aku berada di tempat yang sangat sejukk..gila eh!tadi lepas break jam 10.30 ingat nda mau makan lagi…eh baru ja lepas breakfast pkul 10 sama kawan td..oder jus mangga lagi..hehe..adoiyaaiii
tapi orang ckp rezeki jangan ditolak kan..pegila juga makan lepas dorg balik2 panggil.nahhh ambil ko,makan mee lagi.huahu pastu ada yang baik hati bagi kuih apa namanya tu(kusui ka?)dap ooo..jadi full suda ni..haha jap lagi lunch pula…T_T syukurla kan..barula aku mo start ber’diet’ konon..
Aigooo,kalau camni hwaiting!la..ngee3

Advertisements
Leave a comment »

Apple Cider Vinegar and Weight Loss

i love thisss!^^

Apple Cider Vinegar and Weight Loss

tadi lepas baca review pasal cuka epal ni terus pegi guardian..hehe

nasib baik ada….semangatla mo bagi turun berat ni..huahaha

beli apple cider vinegar yg brand Bragg tu..2botol rm41.90…mlmni da bole stat minum..yeayy!oh dari reviews ramai yang cakap baunya sangatla tidak bestt..harap aku boleh tahanla kali ni…mau kurus punya pasal..ngiahaha

wish me luck ya!

erm tadi pun beli simpack umobile…tertarik pula dengan plan unlimited internet prepaid tu..sebelum ni da pakai digi internet since 2010..setakat ni mmg puas hatila..bila masa nak pakai reload tiada komitmen bayar tiap bulan..so tadi masa cari gadget untuk baca ebook,terjumpala plak benda ni…aku ni sudahla pantang ngan benda benda camni ni..laju ja mencari..cam ACV tu jugala..heheh saja mo cuba yang lain pula..kalau yang ni ok dan lagi jimat, kena maintain jala ngan yang ni..

Leave a comment »

WuuhuuOnline.com – E-Publishing Portal Malaysia – Female Magazine – E Comic

WuuhuuOnline.com – E-Publishing Portal Malaysia – Female Magazine – E Comic.

Leave a comment »

aku bosan…~

aha hujung minggu mcmni rasa macam mau bermalas malasan ja sepanjang hari..nda payah buat apa-apa..hehe

bila da hari bekerja 4.30pagi bangun sudah….oh my..my life is so boring~~setiap hari rutin yang sama..apapun,bersyukur dengan apa yang ada…cuma kadang kadang agak bosan…ikutkan boleh saja aku keluar ke mana mana..tapi pemalas mau keluar rumah…kekeke ..jadinya masa lapang abis dengan surfing & baca buku saja..huehue buku yang baru beli semua da abis dibaca…hurmmm mau tgk wayang skrg tiada movie yang best..lagipun baru saja minggu lepas tgk ‘The Vow’..not bad lla movie ni…aku nangis masa Leo nangis tu…menyentuh hati ok..huhu

sooo…apa mau buat hari ini??? huarghhh

Leave a comment »

landasan cinta…

plan mo tgk cerekarama landasan cinta ni…tp cam teda harapan nii….haila time2 ni jugala drg mau dtg kan…haishh terpaksa tggu tiub kau la ni….
act, aku da b’tahun xtgk cerekarama ni..tp since tertgk Alamak,7 hari lagi yg best tu jadi t’tggu2 plak kalau ada lagi drama yg siokk..baru jak mo layan drama adala suda yg menganggu~~huahua

Leave a comment »

Aku ada blog baru ^^

Alhamdulillah..akhirnya b’jaya jg aku create blog baru…keke

blog lama bye bye jala tu…boring…

aku secara rasminya buka blog ni ngan pic niii…eheheImage

Read the rest of this entry »

Leave a comment »

Hello world!

Welcome to WordPress.com. After you read this, you should delete and write your own post, with a new title above. Or hit Add New on the left (of the admin dashboard) to start a fresh post.

Here are some suggestions for your first post.

  1. You can find new ideas for what to blog about by reading the Daily Post.
  2. Add PressThis to your browser. It creates a new blog post for you about any interesting  page you read on the web.
  3. Make some changes to this page, and then hit preview on the right. You can always preview any post or edit it before you share it to the world.
1 Comment »