Lukisan Kehidupan ~~

ini kisah aku…

Apple Cider Vinegar and Weight Loss

on April 22, 2012

i love thisss!^^

Apple Cider Vinegar and Weight Loss

tadi lepas baca review pasal cuka epal ni terus pegi guardian..hehe

nasib baik ada….semangatla mo bagi turun berat ni..huahaha

beli apple cider vinegar yg brand Bragg tu..2botol rm41.90…mlmni da bole stat minum..yeayy!oh dari reviews ramai yang cakap baunya sangatla tidak bestt..harap aku boleh tahanla kali ni…mau kurus punya pasal..ngiahaha

wish me luck ya!

erm tadi pun beli simpack umobile…tertarik pula dengan plan unlimited internet prepaid tu..sebelum ni da pakai digi internet since 2010..setakat ni mmg puas hatila..bila masa nak pakai reload tiada komitmen bayar tiap bulan..so tadi masa cari gadget untuk baca ebook,terjumpala plak benda ni…aku ni sudahla pantang ngan benda benda camni ni..laju ja mencari..cam ACV tu jugala..heheh saja mo cuba yang lain pula..kalau yang ni ok dan lagi jimat, kena maintain jala ngan yang ni..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: